Dansfeestjes

Een sportief feestje voor jong en oud? Dan bent u bij Marissa Danst aan het goede adres!

Heeft u een zoon of dochter die niet stil  kan zitten tijdens een muziekje op de radio? Kies dan voor een dansfeestje. Aan de jarige de keuze om een thema aan het feestje te verbinden, of een bepaalde dansstijl te kiezen. Allebei is natuurlijk ook mogelijk. Het feestje zal geheel in het teken staan van het gekozen thema. Wij bieden een standaard feestje die naar eigen keuze uitgebreid kan worden.

Wat houd het standaard feestje in?

Een dansfeestje bestaat niet alleen maar uit dansen, maar er is ook tijd voor andere dingen. Zo gaan we beginnen met het versieren en eten van een lekker stukje cake. Daarna gaan we dan wel echt beginnen met het dansen, tijdens het feestje gaan we werken aan een choreografie op het swingende muziekje dat de jarige mooi vind. Deze choreografie gaan we laten zien aan alle papa’s en mama’s aan het einde van het feestje! Tussendoor is er natuurlijk tijd om wat lekkers te eten en te drinken. En aan het einde van het feestje krijgt iedere danser een leuke verrassing mee naar huis.

Duur van het feestje: 2 uur

Prijs per persoon: €10,- (minimaal 5 kinderen)

Leeftijd: Vanaf 2 jaar.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Wilt u iets extra’s toevoegen aan het feestje? Voor slecht 3,- extra per kind lakken wij de nagels van de meiden, en maken we ze mooi op.  De jongens maken we stoer met schmink en sterke gel. Er is verkleedkleding voor iedereen, passend bij het thema van het feestje. Het feestje duurt dan in totaal 3 uur.

Voor slechts 5,- extra per kind eten we ook nog friet met een snack erbij. Het feestje duurt dan in totaal 3½ uur.

 

Locatie: Dansschool Marissa Danst, Tuinstraat 119 Veenendaal.

Liever het feestje bij u thuis, of in een zaal bij u in de woonplaats? Dan rekenen wij €0,23 cent per kilometer. Voor de verschillende locaties binnen Veenendaal klik hier.

 

Bent u enthousiast geworden over deze super leuke dansfeestjes? Stuur dan een mail naar onderstaand adres, of maak hier vrijblijvend een afspraak.

marissadanst@hotmail.com

 

 

voor al uw professioneel verzorgde dansevenementen